A rókagomba az ínyencek egyik legkedveltebb gombája, mely aromás, fűszeres ízével tökéletesen illeszkedik számtalan mártáshoz, körethez. A rókagomba fogyasztása nemcsak kulináris élvezet, de egészségügyi szempontból is előnyös lehet. A gombákra jellemző magas fehérje- és rosttartalom mellett a rókagombának erős antioxidáns hatása van.
Összetevők: 100 % szárított rókagomba őrlemény* (*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból)
Nettó tömeg: 40 g
Tápérték 100 g termékben: Energia 973 KJ, 237 Kcal; Zsír 5,2 g (amelyből telített zsírsavak 1,25 g); Szénhidrát 2,1 g (amelyből cukrok 0,42 g); Fehérje 16,4 g; Só < 0,1 g. A tápértéktáblázatban feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat.
Fogyasztása: levesek, szószok, sültek, vadas ételek ízesítéséhez